Puppy vragenuurtje

In 60 min beantwoord ik zoveel mogelijk van jouw vragen over de opvoeding, training & verzorging van puppy’s. (bedoeld voor eigenaren van honden tussen de 7 weken en 1 jaar)

Individuele hulp bij grote puppy problemen en  kleine honden vragen

Bij mij is geen vraag te gek. Het mag gaan over puppygedrag, over verzorging, of over een aankoop waarover je twijfelt. De markt voor puppyproducten is namelijk enorm. Van zindelijkheidsmatjes tot puppyshower producten (nee niet voor onder de douche, maar voor een puppyfeestje). Soms is het lastig om in te schatten wat nu waardevol is en wat niet. En dat wordt je heel lastig gemaakt! Als we alle marketing moeten geloven ben je minimaal €1000 euro voor je puppy kwijt…. aan spullen!

Laat mij jouw twijfels wegnemen

Uit ervaring weet ik dat iedere eigenaar wel ergens over twijfelt.Soms gaat het om voeding, soms om training. Het is fijn om in zo’n geval iemand om raad te kunnen vragen en te kunnen sparren over jouw persoonlijke situatie. Vaak kun je wel bij de hondenschool terecht, maar hebben de instructeurs weinig tijd. Daarom ben ik begonnen met het ‘puppy vragenuurtje’. Zo kun jij in alle rust je vragen stellen, en ontvang je na afloop een gespreksverslag. Kun je ook nog altijd het gesprek teruglezen.

Voor een snel antwoord kun je natuurlijk op het internet kijken. Één klein probleem: het internet staat vol met tegenstrijdige adviezen. En ook vol met onzin trouwens. Mijn advies is dan ook altijd: overleg bij twijfel ALTIJD met een hondenprofessional. 

 

Ik weet niet alles

Echt niet? Nee, echt niet. Soms moet ik ook wel eens iets navragen bij collega’s. Bij extreem probleemgedrag stuur ik wel eens door. Om jou te kunnen voorzien van het beste advies dat ik kan geven, vraag ik aan jou, om voor het vragenuurtje een mail te sturen met de dingen waarmee jij rondloopt. Zo kan ik mij goed voorbereiden en haal jij het meeste uit je consult.

Praktische informatie

  • Stel in 60 minuten alle vragen die je hebt over puppy training/verzorging
  • De kosten zijn € 50 per vragenuurtje
  • Na afloop krijg je een gespreksverslag opgestuurd
  • Heb je maar 1 of 2 vragen? Boek voor €30 euro een vragen halfuurtje!