Adviesconsult 30 minuten

Misschien loop jij rond met vragen. Of misschien lees je van alles op het internet en weet je niet meer goed welke stroming/ trainingsmethode je nu moet volgen. Een paar jaar terug zat ik in diezelfde situatie en daarom ben ik deze 30 minuten consulten gaan aanbieden.

Iedere hondeneigenaar loopt wel eens tegen een probleem aan.

Bij wie je uiteindelijk aanklopt voor advies, bepaald voor een groot gedeelte het succes van de oplossing.

Er is niemand in hondenland die alles weet. Iedereen heeft zo zijn eigen stokpaardjes en wij (als mensheid) hebben nog steeds heel veel te leren over onze viervoetige vrienden. Zo waren wij er nog niet zo lang geleden collectief van overtuigd dat de dominantietheorie toepasbaar was op onze honden. Tegenwoordig weten wij door onderzoek wel beter. Toch blijven alle oude opvattingen nog lang rondzingen in onze cultuur en op het internet.

Dat maakt het zo verschrikkelijk lastig om als hondeneigenaar een simpel, eenduidig antwoord te vinden op jouw vraag. 

Luisteren en meedenken

Het adviesconsult is niet bedoeld om in 30 minuten een hapklare oplossing te bieden voor probleemgedrag. Ik kan onmogelijk vanaf een afstand uitspraken doen over excessief  blaffen of reactiviteit aan de lijn. Wat ik wel kan doen, is luisteren en kijken of ik iemand in mijn netwerk ken die gespecialiseerd is in het betreffende onderwerp.

Soms loop je tegen kleine dingen aan, die niet direct vragen om een volledig trainingstraject, maar waar je toch graag met iemand over praat.

Of je hebt bijvoorbeeld vragen over bepaalde verzorgingsproducten, manieren van voeren, verschillen tussen trainingsmethoden…etc.

In dat geval kun je bij mij terecht voor een luisterend oor en professioneel advies.

 

Een telefonisch of digitaal consult

Woon je in Amsterdam? Of in Maastricht? Of in Groningen? Het maakt niet uit. Alle adviesconsulten verlopen (mede vanwege de coronacrisis) allemaal telefonisch of digitaal, via videobellen. Dus wat houdt je tegen?

Praktische informatie

  • Jouw investering: €40
  • Vooraf geef je per email aan welke vragen je hebt/ welke onderwerpen je wilt bespreken
  • Na afloop krijg je een gespreksverslag, zodat je alles op een later moment nog rustig na kunt lezen
  • Het tijdstip van consult wordt in overleg gepland
  • Adviesconsulten kunnen op elke weekdag worden geboekt